WEBFLEET®

Met intelligentie binnen handbereik doe je slimmer zaken.
WEBFLEET® is ons programma voor onlinewagenpark- en orderbeheer, dat 24 uur per dag tot je beschikking staat vanaf elke pc met een internetverbinding.
Met WEBFLEET® heb je alles in huis om je commerciële voertuigen online te beheren. Je kunt rapportages maken, berichten versturen en ontvangen, voertuigbewegingen coördineren en de activiteiten van je buitendienstmedewerkers moeiteloos vanuit kantoor beheren.

Tracking & tracing
Realtimelokalisatie en verbeterde tracking van je voertuigen, altijd en overal. Bekijk de exacte positie van de voertuigen en hun recente bewegingen op de kaart. Met de interactieve kaart heb je alle informatie die je nodig hebt binnen handbereik: voertuigstatus, gegevens over de chauffeurs, adres van de bestemming en verwachte aankomsttijden. Je kunt een efficiënte planning voeren en je klanten op elk gewenst moment ogenblikkelijk voorzien van betrouwbare realtime-informatie. De functie voertuigtracking (met een historie van 90 dagen) geeft de daadwerkelijk gereden snelheden evenals een visuele weergave van de tussenstops onderweg.Er is een uitgebreide reeks rapportages beschikbaar, waaronder gedetailleerde informatie over ritten, tussenstops en snelheidsprofielen.

Tweerichtingscommunicatie
Efficiënte communicatie met je mensen op de weg. Stuur de chauffeurs op de weg rechtstreeks tekstberichten via slechts één enkele muisklik. Dankzij een duidelijk overzicht van de inkomende berichten van de chauffeurs, ben je altijd op de hoogte van de meest recente informatie. Je hoeft nu niet meer rond te bellen om te kijken wie er beschikbaar zijn, en dit voordeel, gecombineerd met de mogelijkheid onbeperkt tekstberichten te verzenden, kan je tot wel 40% op je telefoonkosten besparen.

Orderbeheer
Je kunt orders op een slimme manier toewijzen aan de hand van realtimeinformatie, variërend van de beschikbaarheid van de chauffeurs en de dichtstbijzijnde voertuigen, tot verkeersinformatie onderweg. Vermijd vertragingen en zorg dat je voertuigen waar mogelijk de files weten te omzeilen. Het ordermenu in WEBFLEET® is bijzonder gebruiksvriendelijk. Dankzij de voor-gedefinieerde adressen kun je bij het invoeren van orders waardevolle tijd besparen. Er worden duidelijke en gedetailleerde instructies naar de chauffeurs gestuurd waardoor er minder kans op fouten bestaat, een gegeven dat de klanttevredenheid uiteraard ten goede komt. Je kunt in een handomdraai de voortgang van alle orders volgen en een rapport voor de administratie afdrukken.

Professionele rapportages
Met een minimum aan inspanning genereer je professionele rapportages. WEBFLEET® kan betrouwbare rapportages genereren over werktijden, ritten, gereden kilometers en orders. Zowel je mensen op de weg als op kantoor kunnen zo enorm veel tijd besparen. Bovendien kan het integreren van wagenparkgegevens in software van derden de doeltreffendheid van je loon-administratie en facturering aanzienlijk verhogen.

In het kort samengevat
• Bespaar op kosten
• Verbeter je service
• Voer een efficiënte planning
• Slim
• Interactief
• Intuïtief
• Gebruiksvriendelijk